Bekila


Lisää kuvia
  Syntynyt 14.3.2006, KWPN

Video

Stedinger Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Bold-Fantasy Landadel
Belinda
Gravin keur, preferent G. Ramiro Z preferent B.Raimond
Valine Z
Wiltrud keur, preferent Le Val Blanc
Ubertje B modell, preferent, prestatie

Tarkempi sukutaulu


Bekila alias Lillan saapui Suomeen marraskuussa 2008 ja pääsi muuttamaan Opistolta kotitalliin joulukuussa. Lillan on lempeäkatseinen, isolinjainen tamma, jonka kasvu on vielä kovasti vaiheessa. Lillanin odotetaan varttuvan reilusti yli 170 cm säkäkorkeudeltaan.

Lillan on sisään ratsastettu ratsun toisen omistajan Laura Porthanin ja Tuomas Raution toimesta. Lillan on johtajatyyppi, pitää 3-vuotiaiden tammojen laumaa hyvässä järjestyksessä. Luonteeltaan Lillan on harkitseva, mutta kuitenkin rohkea. Tamman liikeradat ovat suuret ja rakenne korrekti.

Siitostamma, joka emälinjaltaan edustaa vahvaa hollantilaista Ubertje tammalinjaa, kasvatussukua 57. Emälinja on tuottanut mm jalostusoriit Jelle ja Saint Tropez, useita isojen luokkien hyppääjiä kuten Albert Zoerin ratsastaman Samin, joka on sijoittunut WBFSH:n esterankingissa 2010 sijalle 40 hypäten 1,6 m-luokkia.

Tamman emä Gravin on keur, pref, prestatie arvoin palkittu kuten myös sen emän emä Wiltrud täysverioriista Le Val Blanc xx. Emälinjassa vahvistuu Holstein veri Farn oriin kautta.

Tammassa yhdistyy Ramiro Z:n veri sekä isän puolelta 5:nnessä polvessa että emän puolelta 3:nnessä polvessa, Sandron, Landgrafin ja Furioso XX:n veri Stedinger isäoriin kautta. Tamman täysveriaste on 47,46%.

Bekila alias Lillan varsoi kesällä 2012 oriista Diarado ja on uusittu samalla oriilla.

Tamma on raamikas ja korkeajalkainen, kuitenkin jalo.

Jälkeläiset
o. Diandro Carrus (5.5.2012 / Diarado)

Takaisin sivulle: Tammat


Sivuja päivitetty 24.11.2021
Webdesign ©Tanja Ukkonen 2013