Jean Volcano Carrus


Lisää kuvia
  Ori, syntynyt 09.05.2013
röntgenkuvattu, ei irtopaloja

Video 08.10.2016
Video 07.06.2013
Video 24.08.2013
Video 21.12.2016

Jean Baptiste
Carrus
Rousseau Ferro preferent
Zsuzsa ster, prestatie sport-(dressuur)
Wadivola Riverman
Larivola keur
Vesuvius V.S. Gribaldi Kostolany
Gondola II
Hellie Rinaldo
Bellie

Tarkempi sukutaulu
Linkki isäoriin Jean Baptiste Carruksen (Rousseau - Riverman) sivuille
Linkki emän Vesuvius V.S.:n (Gribaldi - Rinaldo) sivuille

Jean Volcano Carrus alias Veijo on jalo, korkeajalkainen, musta, FWB orivarsa, jolla on ilmeikäs pää, hyvät jalka-asennot ja ilmava liikemekaniikka. Veijo on luonteeltaan kiltti ja yhteistyö-haluinen. Varsasta kasvaa XL kokoluokan edustaja. Varsan täysveriaste on 35,74 %.

Emä Vesuvius V.S. polveutuu laadukkaasta hollantilaisesta tammalinjasta163, jalostusperheestä 371, mistä on syntynyt useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja. Vesuvius V.S.:n lähin sukulaisuussuhde jalostukseen hyväksyttyyn oriin on täyssisaren Tellien kautta sen orijälkeläiseen nimeltä Ararad Terhi Stegarsin ratsastamasta trakehner oriista Axis. Lisäksi tammalinjasta ovat syntyneet Zwiter W (i.Germus), Wonder Boy van Evendael (i. Voltaire), Pico Bello (i. Calvados), Saffier (i. Darco) ja Chippendale Z (i. Cento), joka on myös itse hypännyt 1,60 luokkia. Vesuvius V.S.:n kotitallista A.van Sluisin luota Hollannista on syntyisin myös Totilas, yksi maailman huippuoreista.

Lisäksi tästä emälinjasta on syntynyt useita suoritushevosia, useampia esteluokkia 1,60 kilpailevia hevosia, kuten esimerkiksi Timothy BB (i. Nabab de Reve), Apollo van Evendael (i. Voltaire), What Ever (i. Darco), Vainquer R (i. Darco), R (i. Monaco) ja Orome (i. Larome).

Takaisin sivulle: Varsat 2013


Sivuja päivitetty 24.11.2021
Webdesign ©Tanja Ukkonen 2013